Pilih hak jajanan olahraga; ora sampah asil saka ngleksanani!

Tambahan Nutrition sadurunge lan sawise ngleksanani kaya penting minangka ngleksanani dhewe. Yen sampeyan ora pengin nggunakake wêdakakêna protein minangka mung nutrisi, apa panganan bisa bantuan kita nambah kinerja fisik sak ngleksanani lan mulihake kekuatan fisik sawise ngleksanani?
anyar-22
Gizi Australia Zoe Bingley-Pullin ngandika karbohidrat sing sumber paling tambahan energi sadurunge ngleksanani, lan anyar squeezed jus utawa kabèh-gandum krupuk uga pilihanipun apik. Sawise ngleksanani, mangan sayuran ROOT kayata wortel lan kentang manis DO bantuan kanggo mulihake kekuatan.
anyar-23
Gizi Australia Zoe Bentley-Pullin bilih pilihan saka pangan gumantung ing jinis ngleksanani. Yen sampeyan arep kanggo gedung olahraga, iku perlu kanggo mangan soko sadurunge. Ing kirim blog, Zoe bilih karbohidrat sing sumber paling apik tambahan energi sadurunge ngleksanani, nyediakake energi perlu kanggo ngleksanani.
anyar-24
Siji utawa loro bagéyan woh-wohan, tuwung waktu saka woh garing mixed utawa tuwung saka woh & sayur-sayuran anyar jus-squeezed bisa bantuan replenish energi. Kajaba iku, yen rencana apa olahraga dhuwur-energi kayata weightlifting, siji utawa loro bagéyan krupuk kabeh-gandum, roti beras ditutupi karo kacang butter utawa ricotta bisa bantuan entuk fitness luwih.
anyar-25
Kajaba iku, ing diet hak sawise ngleksanani tombol kanggo mulihake kekuatan. Experts suggest sing 30-60 menit sawise ngleksanani iku wektu paling apik kanggo replenish energi. Zoe bilih sawise ngleksanani, iku cocok kanggo mangan panganan sugih ing karbohidrat lan protein.
Yen sampeyan ora duwe cukup wektu kanggo nyiapake dhaharan, sawetara cemilan cepet bisa dadi pilihan apik, kayata kacang sereal bar, woh lan sayur-sayuran nggerok utawa yogurt-protein dhuwur karo campuran woh garing. Kajaba iku, wortel, kentang manis lan ROOT sayuran plus hummus utawa ricotta, utawa endhog nggodhok karo sawetara krupuk utawa roti beras bisa duwe efek sing padha.
anyar-26


Post wektu: Jun-11-2019

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
Tampilan Online Chat!